Omstart och nya mål.

Efter ett välkommet sommaruppehåll så drar nu höstsäsongen igång på allvar, och denna helg med stormsteg. Igår seriefinal mot Söderåkra och en stabil 1-0 vinst som följd som innebär bra utgångsläge inför hösten.

Igår kväll spelades seriefinal i division 6 Kalmar/Öland mellan två formstarka lag, Böda/Högby(2) – Söderåkra(1). Matchen innehöll inte så mycket skönspel utan mer krigande med vissa ljusglimtar. Söderåkra med en snittlängd på 2.02 och medelvikt på 112 kg muskler, där Pelle Nilsson framstod som en liten skolpojke, kom till Nya IP med en nolla i förlust kolumnen men ettan sitter fint där nu! Tycker det är riktigt häftigt att se alla dessa unga spelare agera Kamikaze piloter varje minut på planen.

 

Idag Lördag är det ett hektiskt schema som står på agendan, surdegsbakning med Bertil och Råger, skaka rumpa med Sean Banan och förhoppningsvis ett lättare löppass framåt kvällen. (Mer om löpningen i ett senare inlägg)

 

Och i morgon dagen med stort D! Ska Tv-Jonas klara av pressen och befästa sin position i toppen på Golftouren 2K14? Frågan många ställer sig: Har han psyket? Endast Gudarna vet men jag har inte gjort så mycket för att påverka dom… Sommaruppehållet som skulle fyllas med mycket golfträning har istället blivit en kamp med att härda ut så länge som möjligt på beachen! Så är det något jag hoppas dom hjälper mig med är att det blir minst 30 grader och vindstilla och att reglerna ändras så man får spela i Speedos. I morgon går inga kvinnor och barn säkra på Kalmar Gk ”Nya Banan”.

Glöm inte att ni kommer kunna följa min runda live på Golfgamebook 

 

facebooktwittergoogle_plus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *