Nästa Prövning?

Två lopp, 3,6km totalt och ungefär samma träningsmängd, Men ändå blodad tand!
Nu är frågan vad nästa prövning ska bli? Den kommer springas för min nya klubb Ocab RC, vilket förövrigt är min andra löparklubb i karriären. Tillhörde Högby IF som ung men Calle G Nilsson trodde nog inte riktigt på mig efter att ha blivit varvad i terräng-ÖM som 7 åring på en sträcka av 2,7km …
Nu är det upp till er att välja vilket lopp jag skall anmäla mig till! Vann en gratis startplats i valfritt ”I Run Kalmar” lopp i en utlottning under Wings.
Är ni duktiga och röstar ordentligt så LOVAR jag att anmäla mig till två! lopp.

Wings For Life

Otränad, nervös och med ett mål att ta mig 15km ställde jag mig på startlinjen. Träffade där Linda Gustavsson och Pontus Björk från Ocab RC som hade samma mål som mig. Fanns inte mycket att klaga på, trevligt sällskap, bra väder och en underbar publik! Tyvärr missades målet med 200m. Men nästa år tar vi den sträckan och lite till!

wings-for-life-ocabrc

Göteborgsvarvet

Målet när jag anmälde mig var att jag skulle vara i form för att springa dom 21km under två timmar. Det ändrades senare till 2:15 efter 2 veckors kämpande mot influensan. Fram till 13km låg målet inom räckhåll men krampen i vaderna började krypa på! Efter 17km var målet att ta sig i mål!!! Kramp i baksida lår och ingen större motivation att fortsätta… Men det det var en ganska sliten kille som passerade mållinjen på tiden 2:16:32 och den tiden ska definitivt slipas på till nästa år!

goteborgsvarvet
facebooktwittergoogle_plus

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *